Hent E-bogen “Din krops hemmelige beskeder” her

Om Isabella

‘Alle de mødre, jeg kender, gør hver dag deres ypperste for at indfri forventninger. Det gjorde jeg også. Men en dag kunne elastikken ikke strammes mere.’

Den korte version

I over 20 år har jeg arbejdet i tv-branchen, hvor jeg bl.a. har været redaktionschef for en række programmer, som er blevet sendt på DR, TV2, TV3 mv.

I 2013 blev jeg syg af stress og var væk fra mit arbejde i over 3 mdr.

I 2016 rejste min familie og jeg ud i verden i 3,5 mdr. Her fortalte min søn mig, hvordan han havde oplevet, at jeg var syg. 

I 2016-2017 skrev jeg spørgsmål til begge børn, som gav mange ærlige ord på, hvordan de har oplevet min stress. Det gav unik data om hvad børn i stressramte familier oplever. Den viden må ud.

I 2020-2022 uddannede jeg mig til ManuVision kropsterapeut. For én ting er, at have prøvet at være syg af stress selv, noget andet er, at være fagligt kompetent til at arbejde med det.

Privat er jeg gift med Henrik og sammen har vi to børn – Lukas og Alpha. De har alle været en kæmpe støtte hele vejen igennem.

'Den forpligtelse og det ansvar, der ligger i den viden jeg har fået, er jeg nødt til at give videre, så andre mødre kan håndtere deres stress effektivt - til gavn for dem selv og deres børn. Men også for arbejdspladser og resten af vores samfund. Vi skal være langtidsholdbare - og vi er nødt til at starte nu.' Isabella

Den lidt længere version

Missionen

Mit mål er, at give ansvarlige virksomheder mulighed for at støtte deres medarbejdere, der er mødre i at blive gode til at tage sig af sig selv, så de kan passe deres arbejde og passe på deres børn.

Mødre over hele landet gør sig hver dag ekstremt umage for at opfylde utallige krav og forventninger. Men for mange er det svært at navigere i, og så ender det i bl.a. selvbebrejdelser, dårlig samvittighed og en følelse af utilstrækkelighed.

Kun få ved, hvordan de lærer deres egne triggere på stress at kende, så det ikke udvikler sig. Og det skal gøres gennem arbejdsplads, for ingen kan gøre det alene. 

Det ved jeg ikke kan lade sig gøre. Jeg har nemlig selv været der. Siddet i stress-rutschebanen og faldet af, da jeg var langt forbi topfart. Jeg har slået mig, bebrejdet mig selv, følt at det var den største falliterklæring i mit liv, og så jeg har også rejst mig igen. Nu hjælper jeg mødre til igen at blive de mødre, de er, når de ikke er stressede.

Ansvaret og forpligtelsen

Jeg har fået en særlig forpligtelse over for mødre og et særligt ansvar over for børn, fordi mine egne børn fortalte, hvordan de havde oplevet, at jeg var syg af stress. Ved hjælp af mit eget system, gav de mig unik viden om, hvordan det er, at være barn i en stressramt familie.

Den viden er jeg nødt til at give videre, så mødre kan mærke, hvor vigtigt det er, at de passer godt på sig selv, så de kan passe godt på deres børn.

Siden jeg fik vores børns ord på min stress, har jeg læst alt, lyttet til alt og været til alt, hvad jeg kunne finde om mødres stress og påvirkningen af børn.

Men det var ikke nok for mig. For når man arbejder med stress, er det ikke nok, at man har prøvet det selv. Stress kræver kompetencer fra en faglig baggrund.

Derfor tog jeg en uddannelse som kropsterapeut. Jeg ville vide, hvordan stress påvirker kroppen, hvordan vi reagerer, hvad stress gør ved vores relationer, hvordan vi kan mærke stress, og hvad vi selv kan gøre. Jeg ville kunne give videre fra et fagligt udgangspunkt.

 

Alt for længe har vi forsøgt at løse stress selv. Vi kan se nu, at det ikke er den rigtige tilgang. Stress skal håndteres sammen, så vi kan få en bæredygtig work-life-balance og blive langtidsholdbare - både på og uden for arbejdet.

Mini-guides

Få inspiration og metoder direkte i din mailbox om bl.a. life design, at overkomme stress og om nervesystemet . Al info er skræddersyet til travle mødre, der jonglerer stress, har dårlig samvittighed eller har følelsen af ikke at slå til. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.