Om Isabella

Isabella Pitzner Liljegren

Jeg har arbejdet over 20 år i tv-branchen, hvor jeg bl.a. har været redaktionschef for en række programmer, som er blevet sendt på DR1, DR3, TV2 mv.

I 2020 begyndte jeg at uddanne mig som kropsterapeut, for at få noget mere viden om, hvordan stress påvirker kroppen, hvordan vi reagerer, hvordan vi kan mærke stress, og hvad vi selv kan gøre.

Privat er jeg gift med Henrik og sammen har vi to børn – Lukas og Alpha. De har alle været en stor del af hele processen og det er vores samlede erfaringer, StressLimit er bygget på.

StressLimit blev til, efter at jeg selv blev syg af stress i 2013

Aldrig nogensinde havde jeg forestillet mig, at jeg kunne blive syg af stress. Jeg havde altid tænkt, at jeg var for stærk til, at det kunne ske. Alligevel var det præcis det, der skete i november 2013.

En morgen mødte jeg op på mit arbejde, og endnu før min computer var tændt, brød jeg  helt sammen. Lige dér – foran mine kollegaer. Derefter blev jeg sendt hjem og fik at vide, at jeg var syg og nu kun skulle gøre een ting: Passe på mig selv.

Hele tiden omkring min sygemelding, har jeg skrevet i min kommende bog: ‘Mor, vi så godt at du græd ved morgenmaden’, som udkommer meget snart.

Om StressLimit