Hent E-bogen “Din krops hemmelige beskeder” her
Du kan ikke være en langtidsholdbar mor, hvis du konstant kæmper med dårlig samvittighed, afmagt og følelsen af ikke at kunne slå til. Men det kan godt være anderledes. Stress behøver ikke at diktere dit liv.
Isabella Pitzner Liljegren

Netværk

StressLimit Navigator er et netværk for travle mødre, der gerne vil være bryde med stress én gang for alle. Bliv stress kvit med effektiv og konkret viden i fællesskab med andre mødre.

Artikler

Artikler til travle mødre om forventninger, dårlig samvittighed og om at jonglere livet. Få masser af ny viden, inspiration og guides, der lige til at hælde ind i hverdagen.

Podcast

Stressramte mødres personlige historier om skyld, bekymring og om at rejse sig igen. Du får også eksperters råd til, hvordan du bedst passer på dig selv og dine børn i perioder med stress.

Mini-guides

Få inspiration og metoder direkte i din mailbox om bl.a. life design, at overkomme stress og om nervesystemet . Al info er skræddersyet til travle mødre, der jonglerer stress, har dårlig samvittighed eller har følelsen af ikke at slå til. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.