Hent E-bogen “Din krops hemmelige beskeder” her

22. JUNI

Hvordan arbejder jeg bedst med min stress? Jeg har danset på kanten af stress et par gange, efter jeg for nogle år tilbage blev syg af stress.

Hvordan arbejder jeg bedst med min stress?

Jeg har danset på kanten af stress et par gange, efter jeg for nogle år tilbage blev syg af stress. 

Hver gang bliver jeg klogere, og hver gang pøver jeg at forstå, hvorfor det sker.

Når jeg kan mærke tegnene, så prøver jeg først at få så megen søvn, som jeg kan. Jeg prøver at være ærekær om at vælge at gå tidligt i seng, selvom jeg elsker at se nyheder om aftenen. 

Men jeg har lært at vælge mig. Og at vælge mig er, at sørge for at jeg får hvile og ro, så jeg får overskud og igen kan se klart og tage de rigtige beslutninger i tide. Beslutninger, der betyder at jeg vælger mig til. 

Derudover prøver jeg at sætte nogle meditationer på, der kan få mine tanker hen i en anden retning. De kan give lidt fred i mit hoved og slappe min hjerne af.

Jeg kan også bruge body-scans fra mindfulness. Det gjorde jeg, da jeg var syg af stress, fordi jeg ikke helt havde ro til meditationer. Jeg genkender body-scans og finder næsten ro med det samme.

Så prøver jeg at leve sundt. Få de vitaminer og mineraler som min krop har brug for.

Jeg prøver at skrive ned, hvad mine tanker kredser om. Som regel er der et mønster i dem. Og det mønster kan jeg se, når jeg skriver det ned.

Når jeg har skrevet det hele ned og fundet mønsteret, så kan jeg handle på det.

Share the Post:

Related Posts

Mini-guides

Få inspiration og metoder direkte i din mailbox om bl.a. life design, at overkomme stress og om nervesystemet . Al info er skræddersyet til travle mødre, der jonglerer stress, har dårlig samvittighed eller har følelsen af ikke at slå til. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.