Hent E-bogen “Din krops hemmelige beskeder” her

22. SEPT: OM AT FINDE SIN LADESTATION

Efter at jeg var syg af stress fandt jeg gradvist ud af, hvor jeg lader op henne.

Efter at jeg var syg af stress fandt jeg gradvist ud af, hvor jeg lader op henne. Det gør jeg i primært  mit hjem – sammen med mine børn og min mand. Når de er omkring mig, får jeg energi tilført og mine batterier bliver genopladet. 

De skal være der i rummet fysisk eller sidde og kigge på mig – men tanken om, at jeg er hjemme om har dem omkring mig giver mig energi. Mit hjem med min familie er min ladestation.

Men det vidste jeg ikke, før jeg var syg af stress. Det var viden jeg fik i processen, da jeg skrev og tænkte og lyttede til mig selv i den periode. 

Det er vigtig viden at have, når man skal finde ud af hvor, og hvordan man får tilført energi hverdagen. For det er så vigtigt, at vi ved præcis, hvor vi får energi, og hvor vi bruger. Og særligt, hvor vi bruger den forkert.

For mig er det vigtigt at være hjemme i de perioder, hvor jeg er presset på mit arbejde. Jeg kan ikke altid komme helt uden om at mit arbejde kan være en stressfaktor, selvom jeg prøver, og selvom jeg bliver bedre til det. 

Så i de perioder, hvor det spidser til, er det endnu mere vigtigt for mig at være derhjemme og være sat til i min ladestation.

Share the Post:

Related Posts

Mini-guides

Få inspiration og metoder direkte i din mailbox om bl.a. life design, at overkomme stress og om nervesystemet . Al info er skræddersyet til travle mødre, der jonglerer stress, har dårlig samvittighed eller har følelsen af ikke at slå til. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.