Book kropsbehandling, familiebehandling og foredrag

Nedenfor kan du læse meget mere om de forskellige muligheder.

Kropsterapi

– Få ro på nervesystemet og få pulsen ned med kropsterapi.

Både ved stress, angst, depression etc. er kropsterapi en effektiv behandlingsform, men den kan også bruges ved specifikke fysiske problemer som eks. lændesmerter, knæ-smerter, frossen skulder og hovedpine/migræne mm.

Behandlingerne giver kroppen mulighed for at sætte gang i dens egne helingsprocesser ved at kombinere pulsering, dybdegående massageteknikker, akupressur og zoneterapi. Samtidig er der fokus på åndedrættet for at få hoved, krop og nervesystem til at samarbejde og på den måde hurtigere helbrede sig selv.

Første behandling vare 1,5 timer. De øvrige vil tage 1 time.

600 kr pr gang, men ved køb af et kort med 6 behandlinger er prisen 3000 kr.

  Ja tak, jeg vil gerne bestille en tid

  StressLimit Familiebehandling

  – Et (godt) liv efter stress

  En helt ny type behandlingsform, der er baseret på kropsterapi. Behandlingen er et forløb på 6 gange, der er designet til at hjælpe mødre, der er eller har været syge af stress  – og deres børn. Behandlinger veksler mellem at være for både mor og børn, mor alene eller børn alene.  Gennem behandlingerne lærer I at få ro på nervesystemet, aflæse kroppens signaler om stress og ubalancer, samtidig med at det skaber nærvær i mellem jer alle igen.

  • 1 gang er mor og børn – 1,5 timer
  • 2 gang mor alene – 1 time
  • 3 gang mor og børn – 1,5 timer
  • 4 mor alene – 1 time
  • 5 gang børn alene – 1-1,5 timer
  • 6 gang mor og børn – 1,5 timer

  Pris 6500 kr

  Det anbefales at der går ca 1 uge mellem behandlingerne.

   Ja tak, jeg vil gerne bestille en tid

   Fra hamrende hamsterpuls til varigt hverdagsliv

   Foredrag

   Foredraget er baseret på Isabellas og familiens egen historie og de erfaringer, de gjorde sig, da hun blev syg af stress. 

   For hvad gør man, når man finder ud af, at ens børn også blev påvirket af ens stress? Og hvordan får man dem igennem, når der ikke er information eller viden at hente?

   Foredraget tager udgangspunkt i den viden, der er på området, i oplevelser, og i, hvordan vi kan gøre i fremtiden for at passe på os selv og vores børn.

   Du bliver præsenteret for et hel ny vinkel på hvordan og hvem stress påvirker, som de færreste af os tænker over og kender til.

   Du får konkrete værktøjer og metoder til at håndtere stress i familien, så alle bliver tænkt ind og ingen bliver glemt i processen under og efter. 

   Foredraget kan også bruges i virksomheder og kan også ændres til workshop.

   Foredraget bliver tilpasset så det matcher dit arrangement. Det vil dog altid dreje sig om stress i familierelationer.

    Ja tak, jeg vil gerne høre om et tilbud på foredrag